Μοιραστείτε:

Διαγωνισμός αποφοίτων Costyle 2019

Όροι διαγωνισμού αποφοίτων Costyle 2019

-----------------------------------------------------------

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι Σχολές Costyle όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνουν διαγωνισμό για τους σπουδαστές τους, με στόχο να τους προσφέρουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία υποτροφία και να διαφημίσουν τις δημιουργίες τους στο ευρύ κοινό μέσω των μέσων μαζικής δικτύωσης. Οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε βραδινά χτενίσματα, τεχνητά νύχια και βραδινό μακιγιάζ. 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ: Το θέμα του διαγωνισμού στην κατηγορία της κομμωτικής είναι το βραδινό χτένισμα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τύπο χτενίσματος καθώς και στη διακόσμησή του. Κριτήρια επιλογής της κριτικής επιτροπής θα είναι η τεχνική, η φαντασία και ο βαθμός δυσκολίας. Ο διαγωνιζόμενος είναι υπεύθυνος για την επιλογή του μοντέλου του.

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ: Το θέμα του διαγωνισμού στην κατηγορία των νυχιών είναι τα τεχνητά νύχια και nail design. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στη τεχνική της τοποθέτησης των τεχνητών νυχιών καθώς και στην τεχνική των nail design. Κριτήρια επιλογής της κριτικής επιτροπής θα είναι η τεχνική, η φαντασία και ο βαθμός δυσκολίας. Ο διαγωνιζόμενος είναι υπεύθυνος για την επιλογή του μοντέλου του.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Το θέμα του διαγωνισμού στην κατηγορία του μακιγιάζ είναι το βραδινό μακιγιάζ. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στις τεχνικές και στα χρώματα που χρησιμοποιούνται. Κριτήρια επιλογής της κριτικής επιτροπής θα είναι η τεχνική, η φαντασία και ο βαθμός δυσκολίας. Ο διαγωνιζόμενος είναι υπεύθυνος για την επιλογή του μοντέλου του.

ΝΙΚΗΤΕΣ
1 Συνολικά νικητής για κάθε κατηγορία (χτενίσματα, τεχνητά νύχια, μακιγιάζ) που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes - προτιμήσεις.
4 υποτροφίες για τους διαγωνιζόμενους στα τεχνητά νύχια, 2 υποτροφίες για τους διαγωνιζόμενους στα βραδινά χτενίσματα, 1 υποτροφία για τους διαγωνιζόμενους στο μακιγιάζ. Η επιλογή θα γίνει με καλλιτεχνικά κριτήρια από την κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους εκπαιδευτές των σχολών. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι όλων των σχολών Costyle του σχολικού έτους 2018-2019.
Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα συμμετοχής με 1 μόνο φωτογραφία ανά κατηγορία.
Η διεξαγωγή του διαγωνισμού γίνεται στους χώρους των σχολών, όπως και η φωτογράφιση και στη συνέχεια, γίνεται η ανάρτηση των φωτογραφιών στο facebook.
Η ανάρτηση των φωτογραφιών στο facebook θα γίνει στις 07/06/2019 και η ψηφοφορία θα λήξει στις 17/06/2019 στη 13:00μ.μ. Οποιαδήποτε likes γίνουν μετά τη λήξη του διαγωνισμού είναι άκυρα και δεν θα προσμετρηθούν.
Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από ονοματεπώνυμο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί μέσω facebook το απόγευμα της 17/06/2019.

ΔΩΡΑ ΝΙΚΗΤΩΝ
Όλοι οι νικητές κερδίζουν μία από τις εξής ειδικότητες επιλογής τους:
Μία υποτροφία Μανικιούρ – Πεντικιούρ, Μία υποτροφία Νυφικό Μακιγιάζ ή Μία υποτροφία Βραδινά – Nυφικά Χτενίσματα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Οι διαγωνιζόμενοι με τη συμμετοχή τους αποδέχονται όλους τους όρους του διαγωνισμού.
Οι σχολές Costyle δεν είναι υπεύθυνες για τα σχόλια των μελών και οι απόψεις αυτών, δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τη διοίκηση και το διδακτικό προσωπικό των σχολών.
Σε περίπτωση που συμπίπτει ο νικητής από τα like και από την κριτική επιτροπή τότε θα δοθεί μία υποτροφία.
Η ανάρτηση των φωτογραφιών των δημιουργιών θα γίνει με αλφαβητική σειρά.

 

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε πλήρως για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

  • Επιλέξτε Ειδικότητα
    Επιλέξτε Σχολή
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Βρες τη σχολή σου

Costyle Αγία Παρασκευή
Costyle Περιστέρι
Costyle Άγιοι Ανάργυροι
Costyle Κορυδαλλός
Costyle Ελευσίνα
;